Taallessen Online bestaat vanaf 2001. In beginsel opgezet voor leerlingen van de basisschool, maar ook gebruikt door het voortgezet onderwijs, instellingen voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleidingsprojecten, logepedisten, NT2 projecten, inburgeringcursussen, scholen in het buitenland, taalscholen en thuisgebruikers. De pagina draait sinds 2008 zelfstandig onder de huidige eigen domeinnaam. Met een gemiddelde van 300 bezoekers per dag voorziet de website in een behoefte aan oefenmateriaal.

Registratie is nodig om volledig gebruik te kunnen maken van de website. Een thuisregistratie - vanaf één vast IP adres - kost € 50,00 per jaar en een instellingsregistratie - via inlogcode overal te gebruiken - kost € 150,00 per jaar. De registratie wordt na een jaar niet automatisch verlengd, er wordt alleen een herinneringsbericht verzonden. Aan een registratie kunnen geen andere rechten dan het gebruik van deze website worden ontleend.

Je kunt ook kiezen voor een gratis registratie van 14 dagen om kennis te maken met de meeste oefeningen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen de website verder te verbeteren door voor ons 3 woordomschrijvingen te maken. Zo zien we ook gelijk of je aanvraag serieus is.

Het resultaat van oefeningen kan opgeslagen worden. Dit werkt voor leerlingen vaak stimulerend. De beheerder kan de ADMINISTRATIE pagina oproepen en zien hoe de leerlingen hebben gescoord, resultaten beheren en verwijderen. Na 20 dagen (instelbaar) worden de scores automatisch uit de lijst gehaald.

Taallessen Online / Voorwaarden
Aanmelden voor Registratie
Via BRIN code

IP adres  OK
Naam
Adres
Plaats
E-mailadres
Contactpersoon
Registratievorm  Gratis registratie (tot 14 dagen)